Kontaktinformation

Mail: [email protected]
Telefon: 073-816 47 91

Storhelg

Nu börjar det närma sig den stora helgen då vi ska vara både på ungdomsmässan och på Valbo köpcenter. Så imorgon, torsdag, kan ni komma till Höghammarhallen vis 18.00 och kika på en massa roliga saker under kvällen och kanske köpa lite god choklad av oss!
På lördag samlar vi ihop vårt pick och pack i bilar och åker till Valbo, för att stå där hela dagen.
Vi har dock inte fått någon information om det än men nu har vi precis mejlat till dem med frågor så antagligen så kommer allt gå bra!

Försäljningen på NK har gått trögt, trots att vi har annonserat bra. Men det beror antagligen på att det inte är jul längre!

Se till att vara väl förberedd inför era säljtillfällen

/Elin

 


Hallondrömmar

Det blev ju en liten miss med hallonsmaken på en av nougatsmakerna, så nu finns bara nougat doppad i vit choklad som specialsmak, men den är himmelskt god! Men det kommer komma en med hallon också. Den kommer vara ännu godare, tro mig, jag har provsmakat! Det kommer antagligen komma nästa vecka när vi har höghammar och Valbo på G.
Just nu kan ni köpa tryfflar på NK :) En jättebra idé på present till alla hjärtans dag.
Vi har lämnat ut en beställning till kilbergsskolan på ca 22 påsar idag, och har gett ut beställningslistor också.
Nu måste vi börja tänka på montern till mässan, det är en himla massa planering inför det som man faktiskt inte tänker på.

Tro på er själva och förlora inte motivationen.

/Elin

Dags att sätta igång med tillverkningen

Nu är det hög tid för oss på Royals Sweets att sätta igång med tillverkingen av alla de chokladtryfflar som ska levereras till NK och till de privatpersoner som beställt utav oss. Idag ska jag (Emma) och Elin baka cirka 400 st tryfflar som sedan imorgon ska rullas och förpackas för att sedan köras till NK för försäljning inför Alla hjärtans dag. Beställningarna på ca 350 tryfflar, som ska delas ut till privatpersonerna, gör Cilla och Carro. Skönt att man kan dela upp jobbet inom gruppen men samtidigt veta att det blir gjort.

Sanrt är det även dags att börja förbereda inför mässan på Höghammarhallen och i Valbo. Det är två försäljningstillfällen vi ser mycket framemot. Det är alltid roligt att lära känna nya människor, förhoppningsvis locka nya kunder men även göra annat än att stå och rulla tryfflar i flera timmar.

Nej, nu ska jag förbereda lite grann inför dagens bakning. Hoppas ni tar er tid att kika in på NK och köpa en påse eller två av våra nya fräscha smaker!


Försök att ständigt utveckla er produkt, våga satsa för att vinna!


/ Emma


Lyckad provbakning inför Alla hjärtans dag

I fredags satt jag och Elin och jobbade med tävlingsbidraget till Bästa UF. Vi hade lite problem med balansrapporten och resultatrapporten men efter 4 (!) timmar var det fixat och det tolv sidor långa tävlingsbidraget var äntligen klart!

I går, söndag, provbakade jag (Emma) och Elin några tryfflar med de smaker vi tänkt ha till Alla hjärtans dag. Mycket lyckat och oerhört gott! Vilka smaker det blev får ni veta till helgen/början av nästa vecka då vi levererar tryfflarna till NK.

I veckan kommer vi alltså att få baka som tokar då vi ska baka till NK men även till den första beställningen som vi nu tagit in ( ca 20 påsar). Som sagt, det är en hel del att göra nu men det är tur att det är så himla roligt att hålla på annars skulle vi aldrig klara det.

Förresten, vi har börjat fundera lite kring mässmontern som vi ska ha på själva UF-mässan i mars. Våra ledord är lyx och avkoppling ("vardgaslyx")... Hur kan man kombindera dem och förmedla dem genom montern? Tips?

Börja med bokföringen i tid!


/Emma