Kontaktinformation

Mail: [email protected]
Telefon: 073-816 47 91

2:a plats i tävlingen Bästa UF-företag i Gävleborgslän

Helt otroligt!
Vi kammade hem 2:a platsen i bästa UF-företag i Gävleborgslän!
Det innebär att vi den 10-11 maj åker till Stockholm för att delta i SM!! Att NI tror på er själva är det viktigaste och mest grundläggande för att företaget ska lyckas.
// Emma

Nu är vi riktigt peppade!

Tjohoooo, vi blev vinnare i kategorin "God företagaranda", inte illa pinkat det inte!
Vi är supernöjda, det kunde inte bli bättre! Vi är riktigt stolta och tacksamma. Nu känner man verkligen att allt slit har gett något riktigt bra tillbaka. D.v.s. en riktigt fin ära och något att vara stolt över!

Nu är det bara att förbereda oss inför mässan i Gävle på fredag. Jag hoppas ni tar er tid att komma och titta på oss och alla andra duktiga UF-företagare! Det kommer bli grymt, jag lovar.

I Gävle är vi (precis som alla andra UF-företag) med i tävlingen "Bästa monter" (vi är även med i några fler tävlingar), vilket vi satsat stenhårt på så vi får hoppas på en trevlig överraskning även där!
Vi har förberett oss genom att köpa tapeter, målat på tapeter (det kommer vi ALDRIG göra om igen - ett tips; prova aldrig!), sågat till en krona och målat i guld, köpt prydnadssaker och en massa annat. Som sagt, vi har lagt ner en hel del både pengamässigt och tidsmässigt.
Inte visste jag att det var så krävande att få till en snygg monter, puh!

Men nu är det mesta klart så nu är det bara att börja ladda. Vi har imorgon på oss att slipa till spännbanden, bredda våra leenden, ta fram våra bästa sidor och sen är det bara att ge allt vi har och lite till på fredag!
// Emma

Today is the day

Tja!

Nu sitter vi här i datasalen och om knappt en timme är det dags för oss att bege oss mot aulan.
Det är idag det smäller! Idag avgörs tävlingen Bästa UF Bollnäs och vi är ganska så nervösa.
Efter en lång väntan och otroligt mycket jobb kring företaget ska vi äntligen få reda på
hur det gått i tävlingen. Och självklart hoppas vi på det bästa! Konkurrensen är riktigt tuff
så vi får se hur det slutar. Men ni kan ju hålla alla era tummar och tår för att vi ska ta hem vinsten!


Nej, nu är det dags att jobba lite Information och layout.


Nervös? Ta en chokladtryffel från Royal Sweets UF, sätt dig i soffan under en mysig filt och slappna av. Nervositeten släpper på en gång, jag lovar! Och om den inte skulle göra det; ta en till tryffel!


Over and out!

// Emma

En liten uppdatering

Ja nu var det ett bra tag sedan vi skrev några rader i bloggen så det är väl kanske dags nu?
Så vad har hänt sen sist?

Försäljningen på Höghammarhallen gick riktigt bra och vi kännner oss nöjda med vår insats. Försäljningen på Valboköpcenter blev tyvärr aldrig av då snökaoset hindrade oss från att ta oss till Valbo. Men inte går vi under för det. Vi samlade helt enkelt ihop alla våra påsar som vi bakat inför Valbo och gick istället runt på skolan och sålde en massa tryfflar till godissugna lärare. Och det var en riktig hit! Efter det var det inte många påsar kvar. 

Just nu håller vi på att förbereda för fullt inför UF-mässan, som äger rum den 26/3 på Bilmetro i Gävle. Som ni kanske redan vet så är alla företag som är med på mässan med och tävlar i "Bästa monter". Inför denna tävling har vi funderat och planerat en hel del och har nu till slut kommit fram till ett ungefärligt beslut om hur vår monter ska se ut. Vi har flackat runt på en hel del affärer för att köpa både det en och det andra. Nu är det inte så mycket kvar att köpa, det vi måste göra nu är att klippa, klistra, måla o.s.v. Jag tror det kan bli riktigt snyggt!

Som ni också säkert förstår kommer vi också att sälja utav våra tryfflar på mässan, det är alltså dags för oss att sätta igång med bakningen inför det. Det är även dags att baka till beställningen på de 16 påsarna som vi har fått.

Jag kanske också ska passa på att berätta att tävlingen Bästa UF i Bollnäs avgörs den 24/3 i Torsbergsgymnasiets aula. Hur det går, har jag ingen aning om men det är klart att man hoppas på det bästa. 
 
Ja, vad ska man säga? Det går riktigt bra just nu och det är fortfarande lika roligt att hålla på med det här UF- företaget. Det känns lite tråkigt att det snart är dags att avveckla. Men det finns en hel del kvar att göra innnan dess: tävlingen, mässan, bokföra, skriva projektrapporten och en hel del däremellan. Men det fixar vi lätt, vi är ju Royal Sweets UF, inte sant?   


Nej, nu är det dags att återgå till att ha lov och göra ingenting.
På återseende!


Slut på ideér? Brainstorming är ett perfekt sätt att låta fantasin flöda och komma på nya, fräscha ideér!// Emma