Kontaktinformation

Mail: [email protected]
Telefon: 073-816 47 91

Mycket jobb just nu

Nu har vi fått massa mer att göra. Igår fixade vi en hel del men nu är det allt jobb som ska göras. Och nu är det en himla massa strul med finansieringen av SM, för skolan vet inte om de kan betala de 15 000 som vi två företagen måste ha. Och vi har inte en tanke på att lägga ut så mycket, även om vi kanske har råd. Nu är det sponsorer som gäller. Vi ska prata med företag, kommunen och cityföretagen.

Vi har precis fått en beställning på 1000 tryfflar till 25/5, plus att vi ska baka ungefär 2500 tryfflar till SM den 10-11/5. Utöver detta så har vi ungefär 15 prov som vi måste plugga till. Det är inte lätt att vara Royal Sweets UF nu!

En positiv sak är iaf att vår VD Elin (jag) har gått vidare i Emax, Sveriges främsta unga företagare. Ett stort grattis till mig! haha

Se till att ni sköter skolan också, det är ändå det viktigaste!

Elin

Planering och förberedelser pågår för fullt

Ursäkta vår frånvaro men det är inte bara ett att driva ett UF-företag!
Det är en hel del som ska planeras inför SM den 10-11 maj.

Det här har lite utav det vi hunnit med än så länge:
Vi har bl.a. pratat med några företag som ska sponsra oss med tapeter, färg, möbler o.s.v.
Vi har också pratat med Peter "Rox" Eriksson och han har lovat att hjälpa oss med ett
litet projekt inför vår presentation på mässan. Spännande!

Vi planerar i dagsläget för fullt hur montern ska se ut, hur mycket choklad vi bör baka
och ta med oss o.s.v. Ett stort problem för oss just nu är hur vi ska kunna
förvara våra tryfflar på ett snyggt sätt i montern. Förslag?
Vi har varit inne på vinkyl eller kylväska, men inget funkar. Så vi måste komma på 
något annat. 

I helgen ska vi träffa Peter och fixa med projektet. Vi ska också försöka hinna 
tapetsera och måla väggarna som vi ska sätta in montern på mässan i Stockholm.
Sen är det också en hel del annat som måste göras. Bl.a. skriva prislista, fixa resten av 
inredningen vi ska ha i montern, baka, packa och öva på presentationen. 

Nu är det dags att börja ladda och ge järnet om det ska gå bra på mässan.
Men som sagt, det är en hel del att ta tag i först.

Jag lovar att vi ska försöka uppdatera oftare. Men det är så mycket att göra så 
varken tiden eller lusten att skriva finns där. Men vi ska bättra oss. Promise!

Vi hörs alla Royal Sweets trogna kunder (och läsare)!

Var noga med att bestämma när saker och ting ska vara klara och se till att alla i företaget tar sin uppgift på allvar. Annars kan lätt osämjor uppstå.

/Emma