Kontaktinformation
Mail: [email protected]
Telefon: 073-816 47 91
Telefon: 073-816 47 91
Lyckad provbakning inför Alla hjärtans dag
I fredags satt jag och Elin och jobbade med tävlingsbidraget till Bästa UF. Vi hade lite problem med balansrapporten och resultatrapporten men efter 4 (!) timmar var det fixat och det tolv sidor långa tävlingsbidraget var äntligen klart!
I går, söndag, provbakade jag (Emma) och Elin några tryfflar med de smaker vi tänkt ha till Alla hjärtans dag. Mycket lyckat och oerhört gott! Vilka smaker det blev får ni veta till helgen/början av nästa vecka då vi levererar tryfflarna till NK.
I veckan kommer vi alltså att få baka som tokar då vi ska baka till NK men även till den första beställningen som vi nu tagit in ( ca 20 påsar). Som sagt, det är en hel del att göra nu men det är tur att det är så himla roligt att hålla på annars skulle vi aldrig klara det.
Förresten, vi har börjat fundera lite kring mässmontern som vi ska ha på själva UF-mässan i mars. Våra ledord är lyx och avkoppling ("vardgaslyx")... Hur kan man kombindera dem och förmedla dem genom montern? Tips?
Börja med bokföringen i tid!
/Emma
I går, söndag, provbakade jag (Emma) och Elin några tryfflar med de smaker vi tänkt ha till Alla hjärtans dag. Mycket lyckat och oerhört gott! Vilka smaker det blev får ni veta till helgen/början av nästa vecka då vi levererar tryfflarna till NK.
I veckan kommer vi alltså att få baka som tokar då vi ska baka till NK men även till den första beställningen som vi nu tagit in ( ca 20 påsar). Som sagt, det är en hel del att göra nu men det är tur att det är så himla roligt att hålla på annars skulle vi aldrig klara det.
Förresten, vi har börjat fundera lite kring mässmontern som vi ska ha på själva UF-mässan i mars. Våra ledord är lyx och avkoppling ("vardgaslyx")... Hur kan man kombindera dem och förmedla dem genom montern? Tips?
Börja med bokföringen i tid!
/Emma
Kommentarer
Trackback