Kontaktinformation

Mail: [email protected]
Telefon: 073-816 47 91

Ett lyckat säljtillfälle

Idag var det alltså öppet hus på Torsbergsgymnasiet och självklart tog vi tillfället i akt att sälja våra mycket uppskattade tryfflar. Precis som väntat såldes inte många påsar till ungdomarna, men självklart var flera av våra godissugna lärare snabbt framme vid vårt bord och köpte de allra flesta påsarna. När det var cirka 15 min kvar av dagen hade vi sålt slut på alla påsarna och kunde med glada miner packa ihop våra saker och börja förbereda oss inför nästa säljtillfälle.

Dagens försäljning resulterade i 18 sålda påsar och två beställningar. Mycket lyckat för att vara en vanlig "skoldag". Ibland är det visst enklare än vad man tror att tjäna pengar. Bara man har den rätta idén och genomför den på ett proffesionellt sätt så kommer man långt. Men att vara engagerad och göra något som man tycker är kul, skadar inte det heller.

Innan jag avslutar vill jag bara meddela att vi idag blev erbjudna att stå på Höghammarhallen den 18 februari och sälja våra tryfflar. Så om ni är intresserad av att köpa lite tryfflar, tveka inte att infinna er på Höghammar om några veckor.


Var engagerade och var inte rädda för att misslyckas, för efter regn kommer solsken! 
 
/ Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0