Kontaktinformation

Mail: [email protected]
Telefon: 073-816 47 91

Första månaden avklarad

Vi har ju haft några månader på oss att planerat och så, men vi satte igång med försäljningen i December, och det var en tuff start måste jag säga. Med en lååång beställningslista inför julen så var det bara att sätta igång att rulla. Vi hade även möte med tidningen Ljusnan, som resulterade i ett repotage om oss + att vi hade turen att få vara med på ledarsidan i både Ljusnan och Ljusdalsposten, en mycket bra grej för vår marknasföring.

Vi var in på banken i onsdags för att sätta in pengarna vi hittills tjänat (med avdrag för växel och ingrediensinköpspengar) och vi har faktiskt redan tjänat ihop MER än vad vi hade satt som mål för hela året! Vi funderar över vad vårt nästa delmål ska vara.

Vi har ganska mycket planering framför oss. Vi har ju gått vidare i tävlingen "Bästa UF" och nästa steg är en intervju med juryn på Bollnäs stadshus. Vi vill verkligen lägga våra största ansträngningar på det just nu eftersom vi inte var helt nöjd med vår första presentation. Men vi har också en hel del tankar kring vår "Alla hjärtans dag" special. Vi vill ha en speciell smak, men vet inte riktigt vad vi ska hitta på, trots en hel del idéer så måste dessa testas.

Börja bokföra allt från början!

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0