Kontaktinformation

Mail: [email protected]
Telefon: 073-816 47 91

Nästa delmål

Vi satt och funderade över vad vi nu ska ha för mål angående vinsten. Vi tänkte att vi kan völ lika gärna satsa stort och sätta ett mål att fördubbla vinsten vi har fått nu. Med tanke på att tryfflar främst är en julgodis så kan vi inte räkna med att tjäna 10.000 varje månad, men med tanke på visad efterfrågan verkar det inte vara helt omöjligt för oss att nå det målet. , vi har ju redan bokat in några säljtillfällen som exempelvis mässan på Höghammarhallen den 18 februari.

Om det är någon som vet att det finns intresse för vår choklad på till exempel er arbetsplats så är det bara att säga till så skickar vi information och beställningslista till er! :) 

Vi har en hel del att fundera över och planera veckan som kommer. Vi har en viktig intervju framför oss som vi vill prestera mycket bra på så att vi går vidare i tävlingen, hoppas alla håller tummarna för oss! 
Vi ska även lämna in ett utkast på vårt UF, där vi analyserar hur det har gått hittills, och varför vi tror att det har blivit på det viset. Ungefär som en uppsats. Det är det vi kommer få betyg på i PA (Projektarbetet) senare. 

Jag måste säga att jag är positivt överraskad över det intresse folk har visat för vårt företag och för våran blogg, hoppas det håller i sig! :) 

Kom ihåg att skriva i loggboken så att ni inte kommer efter flera veckor och inte har en aning om vad ni har gjort!

/Elin
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0