Kontaktinformation

Mail: [email protected]
Telefon: 073-816 47 91

Skriftlig rapport försenad

Men vad roligt att vi har koll. Jag, Elin, var hemma från skolan idag och tänkte ta det lite lugnt. Men då ringer Emma och väcker mig och säger att vi skulle ha lämnat in en skriftlig rapport till juryn IGÅR! Tydligen så hade ingen i klassen, eller våra lärare, någon koll på detta. Det var Emma som hade upptäckt det när hon läste på tävlingspappret på anslagstavlan.

Iaf så bjöd jag hem Emma och Cilla till mig så att vi kunde arbeta tillsammans med två datorer. Jag satt i mammas säng i pyjamasen med laptopen i knät och Emma vid mammas dator och skrev. Det gick ganska fort när vi kunde sammarbeta, men det var inte detta jag hade tänkt mig göra på min sjuk-dag.

Och när dagen gick så kom det bara upp mer och mer jobb jag måste göra. Jag kikade in på ungforetagsamhet.se och insåg att många tävlingar var det försent att anmäla sig till. Och att vi bara har en vecka eller så att skriva bidraget till Bästa UF tävlingen på den regionala mässan!

Och dessutom har vi en himla massa rester kvar att skriva i loggboken. Man ska nämligen skriva en gång i veckan, jag skrev senast 10:e december! Toppen! Och på det så ska vi lämna in ett utkast till Anders nästa fredag, som är ungefär som en uppsats om vårt UF företag som de senare ska sätta betyg på. Så den här hemmadagen blev väldigt jobbig tillslut. Som tur var tog jag och Emma en pizza-lunch så nu fick jag lite mer energi !

Om ni funderar på att välja Sam-ekonomi, lär er stresstålighet och planering, det kommer ni behöva!
Jag och Emma satt och filosoferade över allt som vi behöver göra och när, och det blev en rätt fullpackad kalender. Nästa söndag ska vi prova den nya smaken inför alla hjärtans dag :D Det ska blir riktigt roligt, men nu måste vi sammansätta ett bra recept, för det är inte riktigt lika som de andra tryfflarna.

Ni som väntar på att få höra när vi kommer finnas på NK igen så jag kan berätta att vårt mål är att ha choklad på NK till helgen innan Alla Hjärtans Dag, alltså runt 5:e februari! Då är det bara att gå dit och handla. :)

Nu måste jag återgå till min stanna-hemma-sjuk-men-jobba-ihjäl-mig-dag! Det är jobbigt, men så himla roligt!

Se till att planera allt ordentligt så att inga frågetecken omkring datum uppstår!

/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0