Kontaktinformation

Mail: [email protected]
Telefon: 073-816 47 91

Panik

För några timmar sedan när jag låg i sängen och tog min obligatoriska tupplur som jag måste ta varje dag för att orka med den samhällsvetenskapliga linjen, ringer Elin. I ett ryck flyger jag upp ur sängen och precis när jag ska svarar hör jag "klick" i andra sidan luren. Typiskt tänker jag, vänder mig om och försöker somna om. I samma sekund som jag vänt ryggen till både telefonen och datorn, som står på skrivbordet vid sängen, slår tanken mig att det kanske var något viktigt. Två sekunder senare ringer hon igen och den här gången hinner jag svara. Just när jag säger hej med min smått förvirrade och halvkrassliga röst hör jag Elin panikslaget säga att tävlingsbidragen till Bästa UF ska vara inne den sista januari, d.v.s. på måndag! Jaha, tänker jag, det var min tupplur idag... Tjugo minuter senare sitter jag i en kall bil på väg mot Bollnäs och en panikslagen VD.

Med varsin laptop i i knät, musik på högsta nivå och en postivit inställning till att det här kommer vi att hinna, sitter nu både jag och Elin i hennes soffa och skriver så att tangenterna ryker. Vi skriver bl.a. om vårt sätt att markandsföra företaget, den gånga tiden som företagare, hur vi ser på framtiden, vad vi tycker att vi lärt oss och hur vi har utvecklats, både som enskild individ och som grupp. En del av bidraget har vi redan delat upp inom gruppen (vem som ska skriva vad) så just nu sitter troligen även Cecilia och Carolina och skriver på sin del.

Trots det lilla missödet med noll koll på att tävlingsbidraget skulle vara inne om fyra dagar så känns det helt ok. Vi har minst sagt tagit tag i "problemet" och gör just nu vårt allra bästa för att skriva ett bra tävlingsbidrag som ska få juryn att tycka att vi är värda att få ge dem en presentation av vårt företag och om det går vägen så kommer vi även att få en intrevju lite längre fram i tävlingen.

Nej, nu ska jag återgå till skrivandet av tävlingsbidraget till Bästa UF.


Ha koll på när inlämningar, tävlingsbidrag o.s.v. ska vara inlämnade. Missa aldrig en deadline!


/Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0