Kontaktinformation

Mail: [email protected]
Telefon: 073-816 47 91

En liten uppdatering

Ja nu var det ett bra tag sedan vi skrev några rader i bloggen så det är väl kanske dags nu?
Så vad har hänt sen sist?

Försäljningen på Höghammarhallen gick riktigt bra och vi kännner oss nöjda med vår insats. Försäljningen på Valboköpcenter blev tyvärr aldrig av då snökaoset hindrade oss från att ta oss till Valbo. Men inte går vi under för det. Vi samlade helt enkelt ihop alla våra påsar som vi bakat inför Valbo och gick istället runt på skolan och sålde en massa tryfflar till godissugna lärare. Och det var en riktig hit! Efter det var det inte många påsar kvar. 

Just nu håller vi på att förbereda för fullt inför UF-mässan, som äger rum den 26/3 på Bilmetro i Gävle. Som ni kanske redan vet så är alla företag som är med på mässan med och tävlar i "Bästa monter". Inför denna tävling har vi funderat och planerat en hel del och har nu till slut kommit fram till ett ungefärligt beslut om hur vår monter ska se ut. Vi har flackat runt på en hel del affärer för att köpa både det en och det andra. Nu är det inte så mycket kvar att köpa, det vi måste göra nu är att klippa, klistra, måla o.s.v. Jag tror det kan bli riktigt snyggt!

Som ni också säkert förstår kommer vi också att sälja utav våra tryfflar på mässan, det är alltså dags för oss att sätta igång med bakningen inför det. Det är även dags att baka till beställningen på de 16 påsarna som vi har fått.

Jag kanske också ska passa på att berätta att tävlingen Bästa UF i Bollnäs avgörs den 24/3 i Torsbergsgymnasiets aula. Hur det går, har jag ingen aning om men det är klart att man hoppas på det bästa. 
 
Ja, vad ska man säga? Det går riktigt bra just nu och det är fortfarande lika roligt att hålla på med det här UF- företaget. Det känns lite tråkigt att det snart är dags att avveckla. Men det finns en hel del kvar att göra innnan dess: tävlingen, mässan, bokföra, skriva projektrapporten och en hel del däremellan. Men det fixar vi lätt, vi är ju Royal Sweets UF, inte sant?   


Nej, nu är det dags att återgå till att ha lov och göra ingenting.
På återseende!


Slut på ideér? Brainstorming är ett perfekt sätt att låta fantasin flöda och komma på nya, fräscha ideér!// Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0