Kontaktinformation

Mail: [email protected]
Telefon: 073-816 47 91

Nu är vi riktigt peppade!

Tjohoooo, vi blev vinnare i kategorin "God företagaranda", inte illa pinkat det inte!
Vi är supernöjda, det kunde inte bli bättre! Vi är riktigt stolta och tacksamma. Nu känner man verkligen att allt slit har gett något riktigt bra tillbaka. D.v.s. en riktigt fin ära och något att vara stolt över!

Nu är det bara att förbereda oss inför mässan i Gävle på fredag. Jag hoppas ni tar er tid att komma och titta på oss och alla andra duktiga UF-företagare! Det kommer bli grymt, jag lovar.

I Gävle är vi (precis som alla andra UF-företag) med i tävlingen "Bästa monter" (vi är även med i några fler tävlingar), vilket vi satsat stenhårt på så vi får hoppas på en trevlig överraskning även där!
Vi har förberett oss genom att köpa tapeter, målat på tapeter (det kommer vi ALDRIG göra om igen - ett tips; prova aldrig!), sågat till en krona och målat i guld, köpt prydnadssaker och en massa annat. Som sagt, vi har lagt ner en hel del både pengamässigt och tidsmässigt.
Inte visste jag att det var så krävande att få till en snygg monter, puh!

Men nu är det mesta klart så nu är det bara att börja ladda. Vi har imorgon på oss att slipa till spännbanden, bredda våra leenden, ta fram våra bästa sidor och sen är det bara att ge allt vi har och lite till på fredag!
// Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0